BinduSar Jógaoktató Képzés (Következő: 2017. április 07)

Terápiás magán jógaóra Mukesh-sel

Miért a mi Jógaoktató Képzésünket válaszd?

1. Képzéseink jelenleg is Bécsben, Prágában, Rishikeshben (India) és Budapesten párhuzamosan zajlanak, melyek professzionális színvonalú, magas minőségi követelményeknek felel meg.

2. Képzésünk autentikus forrásból táplálkozik, melyet a „Jóga világfővárosából”, Rishikeshből származó indiai jógamesterünk vezet. Rishikeshben szerzett tudása, és több, mint 10 éves jógaoktatói tapasztalata a kurzusunk teljes szellemiségét áthatja.

3. Az átlagos jógagyakorlót mester szintű jógagyakorlóvá képezzük, mivel a speciálisan összeállított képzési rendszerünknek /Specially Designed Gradual System (SDGS)/ köszönhetően képes leszel minden olyan aszanát és technikát elsajátítani, amiről korábban csak álmodtál. Felruházunk minden kulcsfontosságú szakmai tudással, mely ahhoz szükséges, hogy hatékony és kiváló jógaoktató légy!- ez a mottónk is és ezt számunkra kötelességnek tekintjük.

4. Jógaoktató képzésünk híres arról, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az aszanák korrekciójára és a finombeállításokra. Nagyon részletes és mélyreható tudásra tehetsz szert az emberi test működését illetően, melyet a kurzus végére hozzáértően és hatékonyan tudsz majd alkalmazni.IMG_3590

5. A Jógaoktató Képzés tananyagának része az Ajurvéda is. Ezáltal még egy további eszköz lesz a kezedben, mellyel másokon segíthetsz, és ezáltal diákjaidnak jógikus gyógymódokat is tudsz javasolni.

6. Tisztában vagyunk azzal, hogy kurzusunkra sok időt, energiát és pénzt áldozol. Ezért, mi cserébe, biztosítékul egy olyan képzést nyújtunk számodra, mely garantáltan, egész Európa-szerte egyedülálló és magas színvonalú.

TOVÁBB