Rólunk

Üdvözlünk a BinduSar INDIAI Jóga- és Ajurvéda KÖZPONT honlapján!.

Központunk egy barátságos városi menedék, ahol  jóga, ajurvéda és természetgyógyászat t együttesen szolgálja vendégeink jólétét, egészségét.

A BinduSar Yoga eredetileg egy indiai székhelyű jóga- és ajurvéda iskola, amely 2003-ban nyitotta meg kapuit Rishikeshben, a Gangesz partján.

2013-ban a BinduSar Yoga megnyitotta  jógastúdióját Budapesten is, az Oktogonon. 2014-ben az iskola az elegáns Andrássy út  közelébe költözött, egy a jóga és ajurvéda számára sokkal kedvezőbb környezetbe, mégis Budapest szívében marad, így kitűnően megközelíthető minden fővárosi vagy akár átutazó jógázni vágyó számára is.

A “jóga” valójában nem más, mint test és  elme egysége. A jógával és az ajurvédával kapcsolatos bonyolult tudást Indiában hosszú évszázadok során jegyezték fel. A Bindusar Yoga oktatói az egészséges test és a tiszta elme fejlesztésének ősi módszereit igyekeznek magas színvonalon átadni. Azok, akik ezáltal elérik a belső egyensúlyt, olyan erőre és nyugalomra lelnek önmagunkban, amely a kimerítő mindennapi élet leküzdéséhez manapság szinte nélkülözhetetlen.

A BinduSar Yoga hiteles, minőségi oktatást nyújt a jóga és az ajurvéda terén egyaránt, autentikus és magasan képzett indiai, illetve nyugati tanárokkal és terapeutákkal, akik elhivatottak és azért dolgoznak, hogy a hozzájuk forduló embereknek segítsenek az egészséges test, a friss elme; vagyis a boldogság megtalálásában.

Központunkban a füstölő kellemes és megnyugtó illata mellett mindig őszinte mosoly fogadja vendégeinket, így Te is biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő helyen jársz.

Szeretettel várunk!

Órarendünk megtekintéséhez kattints ide.